2011. október 3., hétfő

Október 3. - Eltelt egy hét

A minap önkritikát kellett gyakorolnom, mivel többen is megvádoltak, hogy nem vagyok elég lelkes blogíró; az egy dolog, hogy ritkán írok, de a bejegyzéseim sem elég hosszúak. Ezúton szeretném leszögezni, hogy semmilyen szinten nem törekszem arra, hogy a nyomába érjek olyan nagy bloggereknek mint a híres Boldizsár Máté vagy az egykor oly nagy György Tamás. Mindenesetre, hogy lássátok, hogy termékeny földbe hullott a mag, kicsit kipofoztam a blogot és talán egy kiadósabb bejegyzéssel is megleplek benneteket.

Nos...

Ott hagytam abba legutóbb, hogy átköltözök az albérletbe ami persze annak rendje és módja szerint meg is történt. Amúgy édesek voltak a kis erasmusos pajtások, csapatostul érkeztek a csomag elszállítására ("Jupííí! Buli van! Segíteni kell!"). Szóval ezzel nem volt gond. Kicsit berendezkedtem a fészekben aztán este a Piazza Orientalé-n gyűlt össze a nép. No erről a térről azt kell tudni,hogy a nápolyi fiatalság apraja-nagyja késő este itt gyűlik össze kicsit kiengedni a gőzt. Tisztára Gödör hangulat - nápolyi módra. A tér környékén a legtöbb bár és bolt nyitva van, ellenben a város többi részén egy lélek sincsen kint este, ördög-szekereket sodor a szél, mely az üres utcák között süvít. Amúgy a napokban késsel rabolták ki spanyol lakótársainkat éjjel. Valamiért senki sem lepődött meg.

No, feltöltök pár képet az appartmento-ról meg a többiekről. Amúgy a házban ahol élünk két emelettel lejjebb szintén diákok laknak: további 3 lengyel, 1 belga, 1 orosz, 3 mexikói és 2 magyar (!). A magyarok közül a csaj picit merev, de a András iszonyú jó fej! BEM-és  a drága.

Íme friss képek a mai reggelről. Élvezzétek :)

La colazione

a notebooktól az óramutató járásával megegyező irányba: Ester (spain)- Magda (poland)- Paolo (poland)- Guilherme (brazil)- Antek (poland)


Kilátás az ablakunkból száradó ruhákkal

Egy dolgos fiatal 1.

Egy dolgos fiatal 2.


Elmélkedős




Tükörkép!!! Tiszta Pán Péter



Lasciami in pace!

Beállított un po

De szorgos!

Ne a hajamat a kést figyeljék!

Megyek

Most mész vagy nem mész?



Egy pózolás mindig belefér


Ennyi fért bele a mai reggelbe. Most menni kell oskolába. Este még írok ha minden jól megy.

Ízelítő a következő rész tartalmából:

  • Látogatás Caprin
  • Szülinap mexikói módra
  • Egyetemi élet Dél-Olaszországban                          etc.

3 megjegyzés:

  1. Boldizsár Mátét igazán meghatotta ez a kis nyalás:) amúgy tudom én, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint én, hogy nincs élete és ezért van sok ideje irkálni. azért csak irkáljad tovább. jóféle!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, a nagy íróknak mindig nehéz sors jutott... Amúgy a célom nem a nyalás volt - erre nem szorulok rá - de gondoltam, hogy úgy emelek előtted kalapot, hogy közben csinálok is neked egy kis ingyenreklámot.

    VálaszTörlés
  3. Annyira cukik vagytok, hogy így nyaltok egymásnak. :o)
    Hétvégén voltunk Edinával a BEBASZ (Becsületes Emberek Baráti Szövetsége) évadzáró konferenciáján Balatonfenyvesen, ahol azt is megtudtuk, hogy mit is jelent az a néhány betű - H.N.Ny.R. - a szövetség címerében. "Ha nem nyalsz, repülsz." :o)

    Gyanítom, valahonnan ismertétek Ti is ezt az igazságot. ;o) Kedves Flóra, bővebb információkat erről itt találhatsz: http://bebasz.hu

    Ha belépsz az oldalra, s legördítesz a lap aljára, középen találsz egy nyakkendős fickót, kamerával a vállán. Rákattintva megnyílik egy oldal, ahol ez alatt a cím alatt: BEBaSZ XXVII. Kongresszus 2010. találsz néhány videót. Válaszd a Gála - Riportfilm-et, abból mindent megtudhatsz a nyalás természetrajzáról. :o)))
    A riportalany az Eötvös József Gimnázium igazgatója személyesen.

    Remélem jó a csapat, s Te is jól érzed magad! :o)
    Kíváncsian várom a következő bejegyzéseket...

    VálaszTörlés