2011. október 4., kedd

Október 4. - A mese folytatódik

Persze, hogy tegnap este már nem ültem le a gép elé folytatni a történetet, de remélem emiatt senki sem aludt rosszul az éjjel.

Írok nektek picit Capriról, mert azt érdemes megnézni ha már egyszer idevetődik az ember. Azt leszámítva, hogy egy iszonyat turista-paradicsom az egész sziget, a természet, meg a kilátás, meg a tenger, meg úgy minden tényleg lélegzetelállító. Azonnal feltöltöm az ott készült képeket, de csak hogy érzékeljétek az árakat, íme egy példa:
A Grotta Azzura nevű, méltán híres barlangba 12,50 ajró a belépő 3 PERCRE!
No ide nem mentünk be.
De íme egy kép a wikiről:


Akár én is készíthettem volna.

De ezen kívül is van itt még látnivaló. Íme pár kép a szigetről illetve a jó hangulatú fürdőzésről a pajtikkal:

Capri madártávlatból

A tenger madártávlatból


Pózolj lengyel fiatalokkal

A Fraglione sziklák


Magda vicsorít

A "saját" strandunk

Én (háttal), ugrásra készen Magda combbal az előtérben

Zuhanás a mélybe

Kasia a túlélő


Guilherme a sexy brazil

Szirének a sziklán - bal oldalt Kasia (poland), jobb oldalt Magda (poland), középen az Orosz Lány
No, ennyit Capriról.

Uhh, még írok picit a a mexikói partyról csak azért mert olyan szutyok volt. De tényleg. Tudjátok az ember arra számít, hogy náluk a csapból is tequila folyik meg hogy majd latin mulatósra táncoljuk át az éjszakát. De nem így történt. Előtte nap megitták mind a 4 üveg (!!!) tequilát és amúgy meg a dobozhangú toshibáról ment a prodigy, ami alapjáraton nem is lenne rossz, no de mégis... Szóval ennyit erről. A Piazza Orientalé-n kötöttünk ki végül.
Mint mindig.

2 megjegyzés:

  1. Hűű, de jó Flóra!
    Klasszak a képek Capriról, Rólatok!
    Kb egy éve olvastam egy könyvet, ami részben a szigeten játszódott egy orvos tollából... Axel Munthe az orvos, avagy az író - ez volt a reklám helye ;)
    Csoda szép a barlang, de hát látszik hogy mindig annak kérik el az árát, ami nagy hírnévnek "örvend" a turisták, oda látogatók körében. Azért Ti se panaszkodhattok!!!:D ahol ugráltatok... fantasztikus!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát Capri tényleg nagyon durván szép! Ha még jó időnk lesz, valamelyik hétvégén Ischia-ra is elnézünk, mert az is gyönyörűséges és annyira nem felkapott mint az előbbi.
    Amúgy életképesebb spanyol pajtásaink ingyen beúsztak a Grotta Azzurába, de ezt a hírt én csak most hallottam.

    VálaszTörlés